Nicoline Holden

Håndboldfest: Vipers smadrede 2. Divisionshold

NM-kampene er altid et højdepunkt, og ottendedelsfinalen mellem Vipers Kristiansand og 2. divisionsholdet Godøy og det blev også denne gang en sand håndboldfest.

Kampen mellem Vipers og 2. Divisionsholdet fra Godøy blev flyttet til Sukkevannshallen, hvor Randesund IL afholdt håndboldskole, og de mange fremmødte på tribunerne fik en oplevelse ud over det sædvanlige.

Selvom Godøy ikke blev set som en reel trussel mod Vipers, overraskede kampens forløb alligevel. Efter seks minutter havde Dina Frisendal endnu ikke lukket et eneste mål ind, mens Vipers allerede havde scoret seks. Godøy fik dog hul på bylden med et mål af Sara-Beate Dybvik, men det blev blot ét af to mål for udeholdet før pausen – det andet kom efter Vipers havde sendt bolden i nettet 20 gange.

Vipers’ fløjspillere havde en fest i første halvleg, hvor de stod for hele 21 af holdets 32 mål. Sunniva Amalie Næs Andersen, Mia Sofia Emmenegger, Tuva Ulsaker Høve og Mina Hesselberg var de mest målfarlige spillere, og holdet satte standarden med et højt tempo og effektivt kontraangrebsspil.

Ved pausen var stillingen 32-2, og publikum havde allerede fået masser af underholdning. Dina Frisendal leverede en imponerende præstation i målet med over 80% redninger, og Jamina Roberts bidrog med syv assists.

Godøy kom bedst ud efter pausen og scorede halvlegens første mål, men Vipers svarede hurtigt igen med tre mål på stribe. Selvom Vipers dominerede gennem hele kampen, skal Godøy roses for deres indsats, hvor de kæmpede hårdt og skabte en god atmosfære på banen.

Slutresultatet blev en overlegen 64-7 sejr til Vipers, hvor fløjspillerne endnu en gang markerede sig stærkt med 11 mål fra både Sunniva Amalie Næs Andersen, Mia Sofia Emmenegger og Tuva Ulsaker Høve. Jamina Roberts lyste også op med ni mål og hele 15 assists.

Nu ser vi frem til den spændende kamp mod Odense på lørdag.