Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Ikast-profil rørt over konkurrent og bedste venindes karrierestop

Ikast havde akkurat banket bundproppen Ajax med 15 mål, da stregprofil Maria Lykkegaard ikke kunne holde tårerne tilbage. 

Længe efter slutfløjt stod Maria Lykkegaard på det ikoniske halgulv i Bavnehøj Hallen, da hjemmeholdet var ved at tage afsked med en håndfuld spillere, der stopper i klubben efter denne sæson. 

Særligt én spiller sprang bogstaveligtalt i øjnene hos Maria Lykkegaard, der i mange år både har spillet med og mod Ajax-bagspilleren Cecilie Specht, der om ganske få måneder bliver håndboldpensionist. 

- Der er en masse gode mennesker, der stopper her i Ajax, og en af mine bedste veninder, Cecilie Specht, som jeg har spillet på ungdomshold i FIF og i København, spillede sin sidste hjemmekamp. Det bliver jeg megarørt over, siger Maria Lykkegaard til HBOLD.dk og fortsætter:

- Jeg ønsker hende alt det bedste i fremtiden. Men det er megasørgerligt, at jeg ikke skal møde hende i hallen som modstander mere men forhåbentlig som tilskuer.

- Det er jo dét, håndbold kan. Man siger, at håndbold er et kapitel i ens liv, som man ofte opgiver alt for at deltage i. På et tidspunkt er det slut, og nu siger Cecilie Specht lykkeligt farvel med gode år i bagagen med masser af minder. Det er selvfølgelig rørende, at hun ikke skal være med mere. 

- Hvad har hun betydet for dig?

- Hun er en af mine bedste veninder, som jeg har kendt, siden jeg var 12 år. Jeg har gået i gymnasium med hende, og selvom jeg bor i Herning og spiller i Ikast, så ser vi stadig hinanden. Det er det, håndbolden og foreningslivet kan. Vi har spenderet rigtig mange timer i Frederiksberg-hallen sammen, og det gør bare, at man får venskaber, der varer hele livet. 

- Hun får en ordentlig krammer, slutter Maria Lykkegaard.

Cecilie Specht spillede i Ajax København fra 2019-2024. Forinden spillede hun én sæson i svenske Skövde HF.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER