Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeanette Hedegård Jespersen

KIF-Kolding vinker farvel til yderligere fire spillere efter sæsonen

Traditionklubben KIF Kolding har netop meddelt, at de tager afsked med yderligere fire spillere efter indeværende sæson.

Klubben meddeler, at de vinker farvel til Peter Lund, Andreas Elbæk og Rasmus Thomsen, ligesom at Rhein Neckar Löwen ønsker den tyske lejespiller Robert Timmermeister retur. 

I forvejen var det kendt, at flere store profiler forlader klubben. Det gælder Magnus Brandbyge, Bjarke Christensen, Vetle Rønningen, Erik Toft, Jonas Fuglsbjerg, Sander Øverjordet og Pelle Boesen. Nu kan der altså tilføjes yderligere fire navne til denne liste. 

”Vi i KIF Kolding ønsker alle spillere, der skal på nye udfordringer, alt det bedste i fremtiden. Der skal samtidigt lyde en stor tak for jeres indsats og commitment i hverdagen for klubben. Det er en præmis, der ofte sker udskiftninger på et hold, men som altid 'Når der lukkes en dør - åbnes der nye'. Tak for kampen og jeres bidrag hver og en,” udtaler sportschef, Lars Christiansen til klubbens hjemmeside. 

Sæsonens sidste hjemmekamp spilles onsdag aften mod Nordsjælland Håndbold. Her vil der blive taget afsked med de spillere, som forlader klubben til næste sæson.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER