Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeanette Hedegård Jespersen

Kommune tredobler sponsorat til ligaklub

Grindsted GIF Håndbold er netop rykket op fra 1.division, så de fra næste sæson spiller i den bedste danske række.

Det har Billund Kommune valgt at belønne ved at tredoble deres sponsorat til håndboldklubben, således at de fremover støtter med 750.000 kr. for en sæson. Dog vil beløbet blive genforhandlet fra den efterfølgende sæson, hvis ligasæsonen medfører en returbillet til 1. division. 

Borgmester i Billund Kommune, Stephanie Storbank (V) siger i en pressemeddelelse: “Det er helt fantastisk og gør mig simpelthen så stolt, at håndboldherrerne er rykket op i ligaen. De fortjener i den grad en hjælpende hånd til de nye krav, der møder dem. Samtidig betyder det enormt meget for en kommune som vores, at vi spiller med i toppen. Jeg er sikker på, at det kan inspirere vores unge til i endnu højere grad at melde sig ind i foreningslivet og måske endda selv søge en professionel sportskarriere. Samtidig er jeg slet ikke i tvivl om, hvor meget det betyder for branding af vores kommune”. 

I håndboldklubben glæder det med det ekstra sponsorat: “Vi er meget ydmyge og beærede. Vi er glade for, at vi kan være et lokomotiv til at brande Grindsted, og at vi kan inspirere unge mennesker til at flytte til byen for at forfølge deres drøm om at blive professionelle håndboldspillere," siger formand for GGIF Håndbold, Flemming Pedersen, til Jydske Vestkysten. 

I gengæld for sponsoratet vil Billund Kommune bl.a. få reklameplads, ligesom spillere for ligaholdet skal stå til rådighed for diverse arrangementer i kommunen. 

Grindsted har en enkelt kamp tilbage i sæsonen. Det er en pokalkamp mod ligaholdet Ribe-Esbjerg HH, som spilles d. 25. april kl. 19.30 i Lynghallen. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER