Jeppe Nielsen

SC Magdeburg tabte dramatisk VM-finale mod Veszprem

Det krævede forlænget spilletid før der kunne findes en vinder i finalen ved IHF Men’s Club World Championship 2024

SC Magdeburg led et hjerteskærende nederlag i finalen ved IHF Men’s Club World Championship 2024, hvor de blev besejret 33-34 af det ungarske storhold Veszprem efter forlænget spilletid.

Magdeburg, der gik efter at vinde turneringen for fjerde år i træk, formåede ikke at skrive historie, på trods af en stærk indsats ved turneringen. Kampen var intens fra start, hvor Veszprem hurtigt kom foran med 3-0. Magdeburg kæmpede sig dog tilbage, og ved pausen havde de en kneben føring på 14-13.

I anden halvleg var der skiftende momentum, og på et tidspunkt var Magdeburg bagud med fire mål. Alligevel viste de imponerende fight og tvang kampen i forlænget spilletid med et udligningsmål blot 40 sekunder før tid.

I den forlængede spilletid fortsatte spændingen, men Veszprem holdt stand og sikrede sig sejren med et slutresultat på 34-33. Magdeburg måtte dermed se sig slået i en dramatisk finale, hvor deres drøm om en historisk fjerde titel blev knust.