Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Nicolej Krickau ser frem til en spændende finaleweekend i Hamborg

I den kommende weekend skal EHF Finals spilles og slaget skal stå mellem Flensburg-Handewitt, Dinamo Bukarest, Füchse Berlin og Rhein-Neckar Löwen.

På lørdag kl. 15:00 spiller Flensburg-Handewitt semifinalekamp i EHF European League mod de rumænske mestre fra fra Dinamo Bukarest, og der er ingen tvivl om, at de i Flensburg drømmer om finalen.

"Dinamo har kunnet forberede sig i fire uger, da den rumænske liga ikke er så stærk," udtaler Krickau til klubbens hjemmeside og fortsætter: "Dinamo levede ikke op til forventningerne i gruppespillet, men de har nu nået deres topniveau."

Og med spillere som Luka Cindric, Lazar Kukic, Stanislav Kasparek, Miklos Rosta, Ali Zein og Vladimir Cupara på Bukarest-holdkortet, er de i Flensburg også udmærket klar over, at det bliver en svær opgave. Nicolej Krickau forventer en meget spændende finalerunde:

"Hvis man skal nævne en favorit, er det Füchse. Men jeg mener, at chancerne for hvert hold er omkring 25 procent," fortæller han på klubbens hjemmeside.

Der er blevet trænet dagligt op mod finalerunden, så Mads Mensah sørgede for, at truppen fik lidt afveksling, så igår kunne de holde en velfortjent familiedag. I dag fortsætter træningen i Duburg-hallen, hvorefter der er afgang til Elben. 

For første gang afholdes EHF Finals i Barclays Arena i Hamborg, hvor der onsdag var solgt over 8000 billetter. Den anden semifinale mellem Füchse Berlin og Rhein-Neckar Löwen spilles kl. 18:00, og bronzekamp og finale spilles dagen efter henholdsvis kl. 15:00 og 18:00

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER