Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Niels Agesen: Det glæder jeg mig over

Håndboldherrerne fra Mors-Thy Håndbold hentede søndag eftermiddag point til kontoen for femte ligakamp på stribe.

På hjemmebane tørnede Niels Agesens tropper sammen med ligakonkurrenterne fra SønderjyskE Herrehåndbold, da de to mandskaber krydsede klinger i 6. spillerunde i Herreligaen.

I Sparekassen Thy Arena | Mors var nordvestjyderne stærkest og kunne efter 60 minutters spil glæde sig over en sejr på 30-25 efter en pauseføring på 18-13.

Se kampen i tal HER

”Vi kommer godt fra start, og der er god intensitet. Vi sætter tingene godt sammen, dækker godt op og får gode redninger, og de er nødsaget til at gå i 7 mod 6. Og vi holder dem på 25 mål til trods for, at de spiller 7 mod 6 i mere end halvdelen af kampen. Ellers må jeg sige, at det er en god målmandspræstation, en god defensiv præstation og i 45 minutter en god offensiv præstation. Jeg synes, at Nichlas Hald og Rasmus Madsen sammen med primært Midtgaard gør det rigtigt godt i dag – de to er faldet godt ind på holdet og i tingene, og de har præsteret over flere kampe, og det glæder jeg mig over”, siger Niels Agesen til klubbens hjemmeside.

Thyboernes næste chance for point er på torsdag, hvor de på udebane støder sammen med Nordsjælland Håndbold.