Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Optakt: Odense er klar til anden DM-semifinale

Odense Håndbold varmer op til aftenens anden DM-semifinale, hvor NFH venter i et brag af en kamp.

Svimlende 39-21 stod det i Odenses favør, da første semifinale blev spillet i søndags. En 18-måls sejr har givet Odense masser af selvtillid og tro på tingene før aftenens anden semifinale, men de er samtidig bevidste om, at den store sejr ikke nødvendigvis kommer til at gentage sig i aften:

“Det skal siges, at vi spillede sæsonens, måske, bedste kamp, hvor vi virkeligt fik gang i både forsvar og angreb, samtidigt med at begge vores keepere tog gevaldigt fra. Omvendt, så fik NFH aldrig rigtig gang i deres spil, og de kom ofte for tæt på forsvaret eller fik bragt deres skytter i positioner, som ikke var gunstige i forhold til deres skudvariationer. NFH har dog en rigtig stærk hjemmebane, med et medlevende publikum, som kan gøre det svært for alle modstandere,” skriver de på klubbens hjemmeside.

Nykøbing Falster Håndbold kan glæde sig over, at det store nederlag ikke betyder noget i regnskabet. Målscoren tæller intet, men NFH er tvunget til sejr, for at tvinge Odense ud i en tredje og afgørende kamp. I DM-finalen venter enten Team Esbjerg eller Ikast Håndbold. 

Se hvordan semifinalebraget går på TV2 Sport, når kampen fløjtes igang kl. 18:30. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER