Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Stor forløsning i Berlin - Champions League venter

Efter 11 år har Füchse Berlin kvalificeret sig til Champions League for næsen af Flensburg Handewitt.

Der er rigtig god stemning i Berlin, efter Füchse Berlin lørdag aften sejrede i Hannover med cifrene 28-25 og Flensburg Handewitt samtidig snublede. Det udløste nemlig en Champions League-billet for første gang i 11 år.

"For os er det en kæmpe ting. Man kan være stolt," sagde sportsdirektør Stefan Kretzschmar efter kampen. Og det har da også været en hård sæson for Berlin, der både har døjet med skader og tvivlsomme præstationer, men lørdag aften kulminerede det i en glædesrus. Nøglespillerne trådte i karakter og Mathias Gidsel markerede endnu engang hvorfor han er kåret til verdens bedste håndboldspiller, idet han slog rekorden for flest scorede mål i en sæson i Bundesligaen. 

Berlins træner, Jaron Siewert, var også en glad mand efter kampen: "Det var måske ikke kønt, men beskidt. Og sådanne kampe skal man først og fremmest vinde," sagde Siewert. 

De sidste to ligakampe mod Bergischer HC og ThSV Eisenach er nu uden betydning, hvilket giver Berlin mulighed for at rette fokus mod den kommende weekend, hvor Füchse Berlin spiller European League i Hamborg. Her spiller de lørdag mod Rhein-Neckar Löwen, og Jaron Siewert afslutter med at sætte et par ord på:

"Nu har vi endnu et mål. Måske kan vi krone det hele med en titel," sagde Siewert.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER