Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Sydvestjyder løb ind i endnu et nederlag: - Det gør ondt

Håndboldherrerne fra Ribe-Esbjerg HH måtte lørdag eftermiddag indse, at de løb ind i sæsonens femte liganederlag.

På udebane tørnede Jesper Holms tropper sammen med ligakonkurrenterne fra TMS Ringsted, da de to mandskaber krydsede klinger i 6. spillerunde i Herreligaen.

I det sjællandske var det værterne der lige akkurat løb med sejren, da de efter 60 minutters spil havde sikret sig en sejr på 30-29 (16-17).

Med et kvarter tilbage af opgøret var gæsterne ellers foran med fire mål, men så vendte kampen.

”Så får vi to udvisninger i træk og laver en forkert udskiftning. Det vender kampen. Det giver Ringsted mod på tingene. Og omvendt har vi erfarne angrebsspillere, der i træk brænder og skyder ved siden af på store chancer. Vi laver også for mange tekniske fejl. De mange nederlag og udfordringer med selvtilliden trådte desværre frem det sidste kvarter, og vi taber ærgerligt i sidste minut. Det er et nederlag, der gør ondt!”, sagde en ærgerlig Jesper Holm til klubbens hjemmeside efter kampen.

Holdets næste chance for point er den 14. oktober, hvor de på hjemmebane byder Fredericia Håndboldklub op til dans.