Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nicoline Holden

Győri Audi ETO KC: Ny Æra og Champions League Sejr

Győri Audi ETO KC's seneste sæson har været en rejse fyldt med ambitioner, udfordringer og triumf. Fra klare målsætninger til uventede trænermæssige skift og spændende kampe i Europas mest prestigefyldte turneringer, har klubbens historie det seneste år været alt andet end kedelig.

For et år siden satte ledelsen i Győri Audi ETO KC nye mål for klubben. Målet stod klart for alle: De skulle vinde den ungarske liga, vinde den ungarske pokal tilbage og komme til Final Four i Champions League. Desværre blev alle deres mål ikke nået, men det største af dem alle nåede de, da de vandt Europas mest eftertragtede trofæ tilbage. Győri Audi ETO KC kom ikke kun til Final Four, de vandt Champions League 2024.

Direktøren for Győri Audi ETO KC reflekterer nu over sæsonen og de mål, som blev sat. På deres hjemmeside skriver Győri Audi ETO KC, at deres direktør udtaler: “Nu kan jeg endnu mere bestemt sige, at en ny æra er begyndt i ETO-familien. Midt i sæsonen stod vi overfor en af de sværeste beslutninger og skiftede træner. På trods af udfordringerne lykkedes det os at bringe Europas mest værdifulde trofæ hjem. Det er en bedrift, vi er stolte af.”

Per Johansson overtog holdet og kom til med stor dedikation og passion for holdet. Hans ankomst var med til at gøre den ændring, som der skulle til. Derudover har det også betydet meget, at de nye spillere, som ankommer til Győri Audi ETO KC, kommer med en stor motivation og lyst til at bidrage til klubben, så de sammen kan opnå succes. Győri Audi ETO KC skriver også på deres hjemmeside, at de tror på, at de kan vinde alle de turneringer, som de deltager i.

Denne sæson tabte de den nationale liga, men er optimistiske og holdet går den nye sæson i møde med troen på, at de kan vinde trofæet tilbage.

Győri Audi ETO KC's rejse er et vidnesbyrd om, at hårdt arbejde, strategi og en smule mod kan føre til stor succes. Med et nyt trænerteam og motiverede spillere ser fremtiden lys ud for klubben.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER