Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Optakt: I aften skal den sidste DM-finaleplads fordeles

Efter to intense semifinaler mellem Ribe-Esbjerg og Fredericia, skal det i aften afgøres, hvem der skal møde Aalborg i DM-finalen

Begge DM-semifinaler er endt uden vinder og derfor er der lagt i kakkelovnen til et brag af en tredje og afgørende semifinale i aften. Den der ender med at løbe med sejren, skal møde Aalborg Håndbold i finalen. 

Ribe-Esbjerg Håndbold, der var ærgerlige over det seneste resultat, melder sig klar til aftenens kamp:

“Vi har haft en god træning og fået snakket det hele igennem. Nu glæder vi os bare til endnu et drama af en kamp. I virkeligheden er det jo meget priviligeret at gå rundt og være lidt kede af ikke at have taget finalen i Dokken. Vi kommer 100 % op i gear - og har jo fortsat målet og mulighederne foran os,” skriver klubben på deres hjemmeside. 

Fredericia Håndbold melder sig ligeledes klar. Den unge forsvars-specialist, Einar Ólafsson udtaler på klubbens hjemmeside:

“Alle på holdet er virkelig spændte på den tredje kamp og vi glæder os til at spille den. Vi er glade for at vi får lov til at forsøge at afgøre det her på hjemmebane.”

Kampen spilles i thansen ARENA i aften kl. 20:30 og slutter ikke, før der er fundet en vinder. Dramaet kan følges på TV2 Sport.

 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER