Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Spørgsmålet til 1 milliard kroner - og som alle søger svar på

Louise Burgaard har nu både på klub- og landshold spillet overfor en vanvittig dygtig Henny Reistad, der ved VM-semifinalen lavede 15 mål mod Danmark og i Champions League-bronzekampen servede bolden i netmaskerne 13 gange. 

Derfor kan man meget vel påstå, at Henny Reistad har givet Louise Burgaard både mareridt og hovedpine. 

Henny Reistad har i hvert fald begge gange været et ”kedeligt” samtaleemne efterfølgende, hvor nederlagene har gjort ufatteligt ondt og haft stor betydning. 

Men hovedpinen skal Louise Burgaard se, om hun på en eller anden måde kan få fjernet, når hun til den nye sæson trækker i den orange Odense-trøje og skal forsøge at stække Reistad i den danske liga:

- Det må vi se på. Hun giver alle hovedpine. Nu håber jeg, at jeg skal møde hende til OL inden da, og så må vi se, om vi kan give hende hovedpine, siger Louise Burgaard til HBOLD.dk.

Spørgsmålet til 1 milliard kroner og som samtlige hold sidder og grubler over kamp efter kamp, sæson efter sæson, er jo, hvordan man i himlens rige og lande får stoppet Henny Reistad? 

Hvis det altså overhovedet kan lade sig gøre …

- Det er sgu bare at anerkende, at hun er verdensklasse. Man må give Team Esbjerg, at de har spillet DM-semifinaler uden hende og Nora Mørk, og så har de alligevel formået at lykkes. 

- Som Jesper Jensen siger, det er en nok en virkelig stærk kultur, de har. Folk lærer af de bedste, selvom de ikke har fået mange minutter i løbet af sæsonen. Altså de bedste får de andre til at shine, og det formår Henny også, og det er virkelig flot.

- I bronzekampen er vi for dårlige til at justere undervejs. Mandsopdækningen af Henny var godt, men det kom måske lidt for sent. Og så kommer Nora Mørk ind og lykkes med alle hendes små aftaler, og så er Henny bare led ved os, slutter Louise Burgaard. 

Ekspert Lars Rasmussen bakker Burgaard op:

- Som modstander er Henny Reistad den værste typer af spiller at møde. Enten er hun farlig selv og laver 10-20 mål i én kamp, og hvis hun ikke lige laver alle målene, så har hun næstsidste hånd på bolden. Det er så giftigt, og jeg forstår godt, hvis modstanderne tænker: ”Hvad fanden skal vi gøre?” Og nogle gange må man også bare anerkende, at der så bare ikke er noget at gøre, siger Lars Rasmussen.

Louise Burgaard har skrevet under på en treårig aftale med Odense Håndbold.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER