Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Tidligere Aalborg-profil forlænger med Bundesligaklub

Parterne er blevet enige om at forlænge aftalen yderligere, så den nu løber frem til sommeren 2028.

Bagspiller Felix Claar fortsætter i Magdeburg, hvor han har underskrevet en ny kontrakt med SCM indtil den 30. juni 2028.

Den 27-årige svensker spiller sin første sæson i Magdeburg, og har allerede markeret sig som en stor profil i Bundesligaen.

Skiftet fra Aalborg Håndbold før sæsonen 2023/24 har dermed været en stor succes, og efter sine første 30 kampe i LIQUI MOLY HBL har han scoret 158 mål og lavet 78 assists. 

Hans statistik i den igangværende Champions League er lige så imponerende med 77 mål indtil videre.

Felix Claar udtaler følgende om forlængelsen i en pressemeddelse:

“Jeg blev fantastisk modtaget af holdet og har følt mig super godt tilpas her fra dag ét både på og uden for banen. Stemningen i GETEC Arena, som fansene skaber, er betagende og giver lyst til mere. Derfor er jeg meget glad for at blive længere i Magdeburg. Vi har de bedste betingelser her for at udvikle os sportsligt og fejre succeser. Jeg er overbevist om, at vi kan opnå meget sammen – helst allerede i denne sæson.”

Cheftræner og sportsdirektør, Bennet Wiegert, udtaler om svenskeren:

“Vi var naturligvis allerede klar over, hvilke kvaliteter Felix ville bringe til holdet og klubben, men at han tilpassede sig ligaen så hurtigt og integrerede sig i vores system, overraskede mig positivt. Med sin fremragende en-mod-en, sin spilforståelse og sin styrke i forsvaret passer han perfekt ind i vores spil og har hurtigt taget ansvar. Vi er meget glade og stolte over, at vi kunne binde ham til os på lang sigt, og vi ser frem til en forhåbentlig succesrig fremtid sammen.”.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER