Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Agenter og klubber i tættere samarbejde

Søndag under Forum Club Handballs møde i Køln blev den første samarbejdsaftale (MoU) mellem European Handball Agents Association (EHAA) og Forum Club Handball (FCH) underskrevet.

I løbet af de seneste måneder har begge parter deltaget i omfattende diskussioner og etableret arbejdsgrupper, hvor også International Handball Federation (IHF) deltog. Mange eksperter anså en sådan aftale mellem agenter og klubber som usandsynlig, men underskrivelsen beviser det modsatte. 

EHAA var repræsenteret ved underskrivelsen af Andrej Golic (formand for bestyrelsen) og Marko Bošković (administrerende direktør). FCH var repræsenteret af Xavier O’Callaghan (formand for FCH-bestyrelsen for herreklubber), Dr. Gerd Butzeck (administrerende direktør) og Zsolt Akos Jeney (formand for FCH-bestyrelsen for dameklubber).

 Samarbejdsaftalen markerer en betydelig milepæl i samarbejdet mellem agenter og klubber i håndbold. Den lægger grundlaget for tættere og mere effektivt samarbejde med det formål at fremme håndboldsporten som helhed. 

Andrej Golic, formand for EHAA's bestyrelse, kommenterede: “Denne aftale er et stort skridt mod professionalisme og gennemsigtighed i vores branche. Vi ser frem til fremtidigt samarbejde med FCH og er overbeviste om, at vi sammen kan videreudvikle håndboldsporten.” Marko Bošković, administrerende direktør for EHAA, tilføjede:

 “Underskrivelsen af denne MoU demonstrerer vores fælles engagement i håndbold. Det er et stærkt signal om, at klubber og agenter arbejder sammen for at løfte sporten til næste niveau.” Både EHAA og FCH er overbeviste om, at samarbejdsaftalen vil bane vejen for yderligere fremskridt og et endnu tættere samarbejde.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER