Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jon Damsgaard

HBOLD interview: "Truppen er ikke helt på plads endnu"

Direktør i Skive FH, Jesper Sørensen kigger tilbage på sæsonen.

I endte på en 3. plads i dette års 1. division, og sikrede jer playoff. Hvordan flugtede det med målsætningen inden sæsonen, og er du tilfreds?

Vores målsætning inden sæsonen var top-3, så når man rammer sine mål, så kan man selvfølgelig kun være tilfreds. Endnu mere, når vi ikke ramte niveauet mod flere bund/midterhold over hele sæsonen, som jo gjorde at vi langt hen i februar og marts måned, lignede nogle der skulle tidligt på sommerferie, så er glæden naturligvis kun større over at indfri en af vores store sæsonmålsætninger. 

Det har været fantastisk at mærke den helt enorme opbakning og interesse omkring vores oprykningskampe, som jo understøtter os i, at det ikke kun er vores interesse, men tværtimod en hel by og en egn, som har deltaget i ”håndboldfeberen” i Skive. 

Det blev ikke til en plads i ligaen i den her omgang, og næste år bliver 1. division rigtig stærk, hvordan er dine forventninger til næste sæson? 

Næste sæson, ønsker vi selvfølgelig at blande os i toppen af første division igen, men det er klart at den målsætning bliver delt af mange andre også. Så det at indfri en top-3 placering igen til næste år, vil være et større kunststykke på papiret, end det har været i år. 

Det er fedt at se, hvordan 1. division har udviklet sig over de seneste år og positivt som der bliver investeret rundt omkring. For håndbold elskere, bliver det en fryd at følge med 1. division til den kommende sæson. Og for os der ønsker os at blande os i toppen, så bliver kravene kun endnu større for at lykkedes. Så vi ser rigtig meget frem til en ny sæson og glæder os til det. 

Der er en naturlig udskiftning i truppen, har I truppen helt på plads til næste sæson?  

Truppen er ikke helt på plads endnu, der mangler lige et par spillere mere. Men vi ser meget positivt på næste års hold. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER