SUS Nyborg tog fusen på Lemvig

SUS Nyborg hentede deres første sejr siden 15. oktober, da de på hjemmebane sejrede med 31-29 mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

SUS Nyborg kom flyvende fra start og var efter ni minutter foran med 7-3, hvilket straks medførte en Lemvig-timeout.

Lemvig fortsatte med at komme yderligere bagud. 11-5 var stillingen efter 14 minutters spil, men efterhånden som kampen skred frem, kom Lemvig bedre med.

Lemvig fik for alvor kontakt igen ved stillingen 14-13, og det lykkedes dem tilmed at komme foran 14-16. Ved pausen var Lemvig foran med 16-18.

I 2. halvleg fik SUS Nyborg udlignet til 20-20, og kom foran 23-22. Fra det tidspunkt lykkedes det ikke Lemvig at komme tilbage i kampen, som endte med en SUS-sejr på 33-31.