Simon Jensen

TTH Holstebro åbnede 2017 med sejr

TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold spillede her til aften omkampen til det opgør, der oprindeligt blev spillet i slutningen af oktober sidste år i 888 Ligaen. TTH Holstebro sejrede i protest-og-appel-duellen med 33-27.

Duellen mellem vestjyderne fra Holstebro og østjyderne fra Skanderborg blev indledt med et heftigt tryk på netmaskerne i gæsternes målende. Således førte TTH Holstebro efter fem minutter med 4-1, og denne tremålsføring holdt værterne længe fast i.

Først ved 8-8 efter omtrent 18 minutters spil var der igen etableret kontakt mellem de to mandskaber – men efterfølgende kunne Skanderborg blot se deres banemænd stikke af sted igen. Frem mod pausen nettede Holstebro fem gange i streg – blandt andet via en enkelt scoring fra tilbagevendte Peter Balling, der gjorde comeback oven på sin korsbåndsskade.

Efter pausen – i hvilken stillingen var 16-11 – fortsatte hjemmeholdet deres sikre vej mod to points i kalenderårets første turneringsopgør. Via 20-14 blev det også 27-20, og Skanderborg kom aldrig tættere på deres modstandere end fire måls afstand ved blandt andre 23-27 og 26-30.

Martin Hansen lukkede kampen ned med opgørets 60. scoring til slutcifrene 33-27. Dermed konsoliderer TTH Holstebro deres placering i toppen af tabellen, mens Skanderborg stadig hænger fast i bunden omkring nedryknings- og playoffpladserne.