Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

KIF fik uafgjort mod tyskere

KIF Kolding København hentede et enkelt point på hjemmebane mod den tyske danskerklub SC Magdeburg.


På Magdeburg-mandskabet spiller Jannick Green, Michael Damgaard, Jacob Bagersted og Mads Christiansen, hvorfor der var en del kampe i kampen.


KIF Kolding København fik en tiltrængt sejr mod Skjern forleden dag. De fortsatte hvor de slap fra den kamp i indledningen af opgøret mod Magdeburg, hvor de kom foran 8-5.


Derefter diskede Jannick Green op med flere store redninger i Magdeburg-målet, samtiig med specielt tyskernes højre back, Zelonovic, begyndte at køre ondt på KIF-mandskabet.


Ved pausen havde Magdeburg fået udlignet til 13-13. I den første del af anden halvleg fulgtes de to hold ad indtil stillingen 19-19, hvor Mageburg fik momentum.


Østtyskerne kom foran 19-21, som sidenhen blev til 20-22. Kasper Hvidt begyndte derefter at lukke fuldstændig af i KIF-målet, hvilket gjorde den danske fusionsklub fik udlignet til 22-22.


Magdeburg svarede dog igen og kom foran med 22-23, men det lykkedes Bo Spellerberg at udligne til 23-23. Begge hold havde chancen for at score yderligere i opgøret, men det skete ikke og derfor endte opgøret uafjort 23-23.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER