Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

KIF Kolding har styr på træningskampene

Fra KIF Kolding:


Onsdag den 5. august:


KIF Kolding møder Viking Håndball fra Stavanger som netop er rykket op i “Rema 1000” ligaen. Trænings-kampen spilles i Skærbæk Fritidscenter. Det sker i forbindelse med, at KIF’erne er på trænings-lejr på Rømø. Tidspunktet for trænings-kampen er endnu ikke bekræftet.


Mandag den 10. august, klokken 16.00:


KIF Kolding i træningskamp mod TM Tønder fra 1. division. Kampen spilles i Sydbank Arena Kolding.


Fredag den 14. august kl. 19.00:


KIF Kolding spiller pokal kamp i Santander Cup´en i Odder Spektrum mod Odder Håndbold, som i næste sæson spiller i 2. division efter, at holdet blev tvangsnedrykket fra 1. division i kølvandet på, at sæsonen blev afbrudt som følge af coronakrisen. KIF Kolding Cheftræner Andreas Toudahl var tidligere Cheftræner i Odder Håndbold.


Mandag den 17. august, klokken 17.00:


KIF Kolding møder Århus Håndbold i en træningskamp, som spilles i Sydbank Arena i Kolding.


Hvis KIF Kolding vinder pokalkampen mod Odder Håndbold skal KIF’erne i ugen fra den 17. til den 23. august spille yderligere en pokalkamp, som i givet fald bliver en 1/8-finale i pokalturneringen, Santander Cup.


Endelig arbejdes der på yderligere en træningskamp, som skal spilles i Kolding. Det bliver en kamp mod et tophold fra den tyske Bundesliga, som tæller adskillige verdensklassespillere. Endnu er detaljer og dato for denne kamp ikke helt på plads.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER