Michael Ehrhorn

Skal de smides ud af CL? Han ved ikke noget om det

Der er dramatik omkring Kolstads plads i Champions League, men chefen i Bundesligaen bør flette næbet. Det mener Gøran Johannessen fra Kolstad.


Kolstad har denne sommer været i knæ økonomisk. Nordmændene måtte sende spillerne ned i løn, mens der også har været drama omkring bonusser og vilkår. Noget der også har betydning sportsligt.


Chefen for Bundesligaen mener nemlig, at Kolstad bør smides ud af Champions League, da deres wildcard bygger på, at økonomien er i orden. Det er dog vildt at komme med den melding, lyder det fra en af Kolstad-spillerne:


“Jeg synes, beskyldningerne er meget alvorlige, når man ikke kender den sag, der virkelig har været. Han handler på baggrund af det, han har fået at vide, og vi har flere fakta end han,” siger Gøren Johannessen til TV2 Norge.