Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Anne Mette Hansen: - Vi mangler jo hele vores midterforsvar

Et dansk comeback var ikke nok til at sikre sejren mod Holland i første test efter sommerens OL.

De danske håndboldkvinder mødte torsdag Holland i første kamp i Golden League-turneringen i Larvik, uden nøglespillere som Rikke Iversen, Haugsted, Heindahl og Tranborg.

Efter en usikker start, hvor Danmark kom bagud med otte mål i første halvleg, leverede indskiftningsspillerne et flot comeback, således holdet kunne gå til pause med stillingen 17-17.

I anden halvleg blev fraværet af forsvarsprofilerne dog tydeligt, da den manglende sammenhæng i defensiven gjorde det svært at bremse hollænderne, som endte med at score 36 mål.

Danmark tabte dermed 31-36 i en kamp, hvor også de nye spillere fik en del spilletid,

“Jeg synes de gør, hvad de kan og vi får trods alt 31 mål - og henter dem til 17-17 til pausen. Det er trods alt også godt,”, udtalte Anne Mette Hansen om kampen til TV2 Sport, og tilføjede

“Vi mangler jo hele vores midterforsvar til denne samling, så det er jo nærmest alle der står på en ny position, end de plejer.”.

Det danske kvindelandshold spiller igen lørdag, hvor holdet møder OL-guldvinderne fra Norge. Kampen fløjtes igang kl. 18.15.