Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

- Vi stresser og tynger hinanden ned, mener landsholdsbagspiller

Når det hele kører og der er medvind i sejlene, så oplever man, at det danske kvindelandshold eksempelvis vinder med 16 mål mod Rumænien.

JYSKE BANK BOXEN, HERNING (HBOLD.DK): Men når der så omvendt blæser stærke vinde imod det danske kvindelandshold, og der pludselig indtræffer modvind, så taber man med ét mål til Japan, der vel nok kan placeres som en håndboldnation udenfor top-10 i verden. 

Og det er problematisk, fortæller bagspiller Louise Burgaard, der fik øje på en negativ spiral, lige så snart tingene går mod Danmark:

- Som hold tynger vi hinanden og stresser. Vi prøver at kigge hinanden i øjnene og sige, at vi har tid, men til sidst er der ikke mere tid, siger Louise Burgaard til HBOLD.dk og uddyber:

- Som hold kan du hive hinanden op, når det hele kører, så løfter vi hinanden. Men hvis én spiller bare lige gør lidt mindre, og den næste spiller gør lidt mindre, så går det hele nogle procenter ned. Vi prøvede at give energien videre, men når man er bagud med fire, og der mangler otte minutter, så begynder man at tænke, at det ikke er godt. 

- Vi giver os selv mulighederne for at få en uafgjort, og så spiller de flot til sidst og laver et vip. Men det er selvfølgelig utilfredsstillende, at vi ikke vinder. Vi skal være bedre end Japan. 

Burgaard bakkes op af anfører og keeper Sandra Toft, der også påpeger et stort, dansk problem undervejs i 26-27-nederlaget:

- Vi har svært ved at score mål. Det smitter af på defensiven, hvor vi har svært ved den måde, de spiller håndbold på. De spiller jo godt, og vi spillede knapt så godt, og derfor taber vi.

­- Kommer det bag på dig?

- Ja, en lille smule. Vi har kvaliteten til at bryde igennem deres forsvar, men de gjorde det godt, slutter Sandra Toft.

Danmark møder Polen lørdag aften klokken 20.30. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER