Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Eksplosiv svensker bliver i Skjern

26-årige Markus Olsson har forlænget kontrakten med Skjern Håndbold.


Det svenske pust over Skjern-lejren fortsætter minimum én sæson endnu.


Forrige sæsons Champions League-topscorer for Skjern Håndbold, Markus Olsson, har forlænget kontrakten med den vestjyske klub, således aftalen nu er gældende frem til den 30. juni 2018.


– Jeg er blevet en markant bedre håndboldspiller siden skiftet til Skjern, og den udvikling ønsker jeg fortsætter. Lige nu er Skjern Håndbold den bedste arbejdsplads for mig, siger Markus Olsson.


Med 47 mål i Champions League samt 104 rene mål i 888ligaen beviste den 26- årige svensker allerede sit store potentiale i sin første sæson i klubben.


Derfor har der været rift om den eksplosive bagspillers underskrift, men postnummeret hedder fortsat 6900 efter sommer. Af to årsager ifølge hovedpersonen selv.


– Sportsligt bliver jeg udfordret – både til træning og i kamp. Jeg er omgivet af et professionelt miljø, som presser mig i den rigtige retning hver evig eneste dag. Samtidig er jeg faldet på plads uden for banen. Jeg glæder mig helt oprigtigt til træning hver dag, og den følelse er vigtig for mig, siger bagspilleren.


Tre spillere har på tre uger forlænget kontrakten med Skjern Håndbold – til stor tilfredshed hos bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen.


– Med forlængelserne af Bjarke Christensen, Søren Pedersen og senest Markus Olsson fastholder vi kontinuiteten i truppen, som vi finder afgørende i jagten på medaljer, siger Carsten Thygesen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER