Flensburg holder jul på førstepladsen

Flensburg-Handewitt holder jul på førstepladsen. Det står klart efter at de onsdag aften besejrede Coburg 2000 med 24-35.

Flensburg har spillet et stort efterår, og med en sejr i dagens opgør ville de være sikrer på at holde jul på førstepladsen i Bundesligaen.

Coburg var foran 1-0 og 2-1, men så kom Flensburg i front med 2-7 og så var kampen stort set allerede afgjort.

Flensbrg-føringen nåede i første halvleg op på 4-13, men Coburg fik bedre fat i fik reduceret til pausestillingen 12-18.

I anden halvleg fik Coburg reduceret til 15-19, men tættere på kom de ikke og Flensburg endte med at vinde opgøret 24-35.

Flensburg-topscorer blev Anders Eggert med syv kasser. Lasse Svan fulgte efter med seks mål, mens det blev til fire mål af Rasmus Lauge og to mål af Anders Zachariassen.