Simon Jensen

Stille danskerdag i spansk-tysk duel

FC Barcelona og Flensburg-Handewitt, begge med danskere på holdkortet, tørnede søndag aften sammen i herrernes Champions League-turnering. Opgøret mundede ud i en 26-23-sejr til spanierne blandt andet på baggrund af to scoringer af Lasse Andersson og en enkelt af Jesper Nøddesbo.

De mangedobbelte spanske mestre fra FC Barcelona konsoliderede deres førsteplads i gruppe A i Champions League-gruppespillet med tremålssejren mod Flensburg-Handewitt – og de fører nu an med to points afstand til Mikkel Hansen og kompagni i PSG Handball.

Værterne var i teten af opgøret fra start og levnede ikke det tyske udehold mange chancer for at spille sig ind i opgøret og optjene bare ét eller to føringsmål.

I stedet holdt spanierne godt fast i deres føring, var foran med to ved pausen og lagde blot yderligere alen til den i 2. halvleg. Størst var føringen ved 23-17, inden den mod slutfasen skrumpede ind til slutresultatet 26-23.

Lasse Andersson og Jesper Nøddesbo tegnede sig, som nævnt tidligere, for henholdsvis to og ét mål, mens Anders Eggert blev dansk topscorer med tre pinde. Henrik Toft Hansen supplerede hertil med to scoringer, inden Lasse Svan og Anders Zachariassen lukkede den danske målscoring med hver én scoring.