Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Miklas Ravn Campbell

GOG er klar til slutspillet

Sønderjyske tog imod GOG på hjemmebane. Gæsterne vandt efter et flot comeback kampen med 28-32.


Efter KIF Kolding København i går tabte til Ribe-Esbjerg, så kunne GOG, hvis HC Midtjylland smed point, være sikre på en plads i slutspillet.


Sønderjyske er omvendt at finde på de kedelige pladser, der ikke giver adgang til slutspillet. Men med en sejr i dag kunne de virke rykke tættere på de nærmeste konkurrenter. Derfor var der for begge hold utrolig meget på spil i dagens kamp.


Gæsterne fra GOG kom bedst fra start. De pressede Sønderjyske, som først lige skulle finde tempoet i dagens kamp. De fik dog indhentet GOGs forspring re hurtigt, og kampen var igen helt lige.


Men så var det Sønderjyske, der pressede på. De lykkedes med stort set alt i begge ender i den efterfølgende periode. De efter lidt over 20 minutter foran med hele 14-8. Kampen stod 4-6 efter 10 minutter af kampen.


GOG fik inden der blev fløjtet til pause hentet lidt ind. Men stillingen ved pause var 18-14, og derfor var det helt sikkert Sønderjyske, som havde det bedste udgangspunkt.


2.halvleg startede egentlig meget lige. Men da der var spillet godt 5 minutter, så begyndte GOG at kæmpe sig tilbage i kampen. De udlignede til stillingen 22-22, da der manglede et kvarters tid af kampen.


Da de to mandskaber trådte ind i kampens sidste og afgørende fase, var det GOG, som var ovenpå. De virker til at have lidt flere kræfter i slutningen af kampen. GOG trak fra Sønderjyske, som ikke havde noget afgørende modsvar på GOG-føringen. GOG vandt derfor kampen 28-32, og den helt store spænding udeblev.


Med de to point i dag er GOG nu sikre på en plads i slutspillet. Sønderjyske har 3 point op til 8.pladsen, der giver en slutspilsplads. De mangler at spille mod Ribe-Esbjerg, Randers, og KIF. Så hvis alt går sønderjydernes vej, så kan deres sidste kamp mod KIF blive en sand gyser om slutspilspladserne.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER