Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Rumænsk mandskab suspenderet - Odense får ny modstander i EHF Cuppen

De forsvarende danske DM-bronzevindere fra Odense Håndbold sikrede sig i medio november måned en plads i gruppespillet i EHF Cuppen.


Efter en samlet sejr på 57-52 over franske Besancon (med Line Uno på holdkortet) sikrede Jan Pytlicks tropper sig videre avancement til det europæiske gruppespil.


I gruppespillet var det meningen, at de orangeblusede fynboer skulle brage sammen med MKS Lublin S.A. fra Polen, ungarske Érd  og CSM Corona Brasov fra Rumænien.


Sidstnævnte er dog midlertidigt blevet suspenderet fra alle EHF-konkurrencer, efter at tre af klubbens spillere har deltaget i en intravenøs laserterapisession, hvilket er en praksis som er forbudt af WADA.


Det drejer sig om de tre spillere Cristina Laslo (23 år), Bianca Bazaliu (22) og Daciana Hosu (21), hvoraf de to førstnævnte var en del af den rumænske VM-trup, men som efterfølgende blev sendt hjem.


Pladsen i gruppespillet går i stedet til rumænske CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud, som CSM Corona Brasov besejrede i tredje kvalifikationsrunde i november måned.


De første gruppekampe spilles den 4. og 5. januar 2020.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER