Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Ekspert forstår Hans Lindbergs reaktion ovenpå chokmelding

En skade til Mads Hoxer skabte pludselig plads til, at 42-årige Hans Lindberg med kort varsel og i 11. time kunne træde til den danske OL-trup. 

Hans Lindberg har været ude at kalde det ”surrealistisk”, at han nu pludselig stod med en OL-billet i hånden - når han ikke engang var udtaget som reserve eller i første omgang trænede med det danske herrelandshold, der i denne uge er samlet i Helsingør for at gøre de sidste forberedelser frem mod OL-start senere på måneden. 

Med ét opkald blev sommerferieplanerne spoleret til fordel for en olympisk deltagelse, og ekspert Lars Rasmussen kan sagtens sætte sig ind i, hvordan de seneste timer har været for den rutineret højre fløj:

- Hans beskriver det jo rigtig præcist selv: Det er helt surrealistisk. At stå med en OL-drøm, der i første omgang går tabt, for så til sidst at skulle med alligevel. Det er hele ens liv, der bliver vendt op og ned, så det er helt forståeligt, at det må være meget specielt for Hans, siger ekspert Lars Rasmussen til HBOLD.dk og fortsætter:

- Selvfølgelig er det enormt trist for Mads Hoxer. Her viser håndboldsporten sig bare sig fra allermest ubarmhjertige og triste side. Det er næsten ikke til at holde ud og bære - særligt også med tanken om den fænomenale sæson, han har haft. Han fortjente virkelig at spille et OL for Danmark, hvor han var tiltænkt en større rolle. 

- Når det er sagt, så er det også bare en luksus for landstræner Nikolaj Jacobsen og hele landsholdet generelt at kunne hive Hans Lindberg op ad hatten med den erfaring, rutine og ikke mindst ekspertise, som han render rundt med. Det er ikke hr. hvem som helst, som der træder frem. Det er en spiller, som modstanderen kommer til at have enorm stor respekt for, og det er der også god grund til, slutter Lars Rasmussen.

Danmark starter ud med at møde værtsnationen Frankrig lørdag den 27. juni klokken 21.00.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER