Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeppe Nielsen

Füchse-træner tilfreds efter overbevisende sejr mod HSG Wetzlar

Gidsel og Andersson var skarpe i Berlins sejr over HSG Wetzlar

Füchse Berlin leverede en solid præstation i deres 34-25 sejr mod HSG Wetzlar i Bundesligaen. Holdet kom bagud i kampens tidlige minutter, men vendte hurtigt spillet, og gik til pause med en komfortabel 20-11 føring. Med fire mål fra Mathias Gidsel og seks fra Lasse Andersson samt en stærk defensiv indsats kunne Füchse kontrollere kampen i anden halvleg og sikre sejren.

Træner Jaron Siewert var tilfreds med resultatet, men påpegede til klubbens hjemmeside, at starten var udfordrende:
“I de første ti minutter skete det, vi frygtede: Wetzlar kom med stort mod og stillede os overfor svære opgaver. Men takket være gode overtalssituationer og nogle vigtige redninger, fandt vi vores rytme og kunne dominere resten af kampen.”
Siewert fremhævede også, at holdets forbedrede forsvar gjorde det muligt at trække fra Wetzlar i første halvleg.

Med sejren fortsætter Füchse Berlin en stærk sæsonstart, og holdet kan nu fokusere på de kommende hjemmekampe mod Orlen Wisla Plock og Rhein-Neckar Löwen.