Ditte Hansen

Gudmundsson: Vi tager nogle vigtige beslutninger i anden halvleg

Fredericia HK sikrede vigtige point på hjemmebanen mod Skjern Håndbold.

Gudmundur Gudmundsson og Fredericia HK sikrede sig søndag sæsonens første point med en smal 29-28 sejr over Skjern Håndbold.

Efter ét-målsnederlaget til TTH Holstebro i sidste runde fandt DM-finalisterne dermed tilbage på vindersporet i Herreligaen.

Særligt en taktisk justering i anden halvleg blev afgørende for hjemmeholdets sejr i det tætte opgør,

“Vi tager dog nogle vigtige beslutninger i anden halvleg og en af dem var at gå i 7 mod 6 på det rigtige tidspunkt. Det var en virkelig vigtig sejr med det kampprogram vi har. Jeg er meget stolt af holdet!”, udtaler FHK-cheftræner Gudmundur Gudmundsson til klubbens hjemmeside.

På lørdag møder Fredericia HK de forsvarende mestre, Aalborg Håndbold, i en gentagelse af sidste sæsons DM-finale. Kampen fløjtes i gang kl. 16.00.