Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeppe Nielsen

Aalborg-træner efter nederlag mod Barça: "Vi viste karakter, men det var ikke nok"

Aalborg Håndbold var bagud på point inden den vigtige Champions League-kamp mod mestrene fra Barcelona, da deres skadesliste er lang.

Aalborg Håndbold tabte 27-35 til de forsvarende EHF Champions League-mestre, Barça, i en hård kamp, hvor det danske hold aldrig formåede at finde det nødvendige tempo for at true de spanske giganter. Barcelonas målmand Emil Nielsen spillede en nøglerolle med 17 redninger, som holdt Aalborgs angreb i skak.

Aalborgs cheftræner, Maik Machulla, reflekterede over kampens udfordringer og udtalte følgende til ifølge ehfcl.eurohandball.com:
"Vi startede ikke godt, og det var svært at komme tilbage. Vi havde nogle gode momenter og kom tæt på i stillingen, men det var ikke nok. Vi viste karakter og spillede godt som et hold. Vi prøvede endda 7 mod 6, men det var ikke nok."

Efter en stærk indsats i første halvleg, hvor Aalborg kom tæt på med kun ét mål bagud, formåede Barça at trække fra i anden halvleg med stærkt forsvar og klinisk angrebsspil. Trods en tapper indsats fra den unge Marinus Munk, der scorede otte mål, kunne Aalborg ikke hamle op med Barcelonas dominans.