Per Jessen

Pytlick i omdrejninger: Flensburg vandt finalen

Flensburg-Handewitt vandt finalen HSG-Premium-Cup. I en målrig kamp blev Montpellier HB besejret med 43-34 efter 21-17 ved pausen.

Simon Pytlick har været lidt på skånekost efter OL, men i dagens kamp rullede han sig lidt ud. Med fem mål blev han på holdet kun overgået af landsmanden Emil Jakobsen, som scorede otte gange - tre af dem på straffekast.

I Flensburg-målet blev spilletiden igen delt mellem Kevin Møller og Benjamin Buric. Danskeren fik i dagens kamp æren af første halvleg, hvor han markerede sig med et par straffekast-redninger.

Lukas Jørgensen og Johan Hansen lavede hver fire mål. Der blev undervejs rykket lidt rundt på holdet, og Niclas Kirkeløkke fik også lov til at spille fløj. Han kvitterede med tre mål. Lasse Møller (2) og Mads Mensah (1) kom også på måltavlen.

Næste kamp er premieren i Bundesligaen. Den 6. september kommer HC Erlangen på besøg.