Michael Ehrhorn

Sandra Toft slår tilbage: Sindssyg udtalelse

Polens landstræner er kommet med en kommentar om styrkeforholdet mellem Norge og Danmark, og det får Sandra Toft til at ryste på hovedet.

Danmark eller Norge?

Der er en stor chance for, at en af de to nationer ender med VM-guld, der det er de to, der er favoritterne samlet set. Det mener mange eksperter, men Norge er klart, klart foran.

Det mener Polens norske landstræner Arne Senstad. Han mener, at Danmark ville være nødt til at stille med tre målmænd på banen på samme tid, hvis Norge havde Henny Reistad inde og Stine Bredal Oftedal og Nora Mærk på deres højeste niveau.

Den udtalelse har skabt en del overskrifter - og det er også noget, man har hørt i den danske lejr. Blandt andet var meldingen klar, da Sandra Toft blev spurgt ind til det:

"Ja, hvad tænker man om egentlig om det ...? Jeg tænker, at jeg siger okay, og så ryster jeg lidt på hovedet og griner. For det er jo en sindssyg udmelding at komme med. Jeg tror ikke, at de norske spillere er enige i det, kan jeg så sige. Men vild udmelding at komme med," siger Sandra Toft til TV2 Sport.

Live - Sportsnyheder