Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Talentfuld stregspiller forlænger med SønderjyskE

Det lokale talent har skrevet under på en ny treårig aftale med klubben.

Tobias Gregers Schmidt tegner ny treårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold

Forlængelsen kommer uden nogen klausul, som den tidligere kontrakt havde, hvilket betyder, at klubben har sikret sig Tobias’ talent uden mulighed for, at han kan forlade holdet i den nye kontraktperiode.

Tobias Gregers Schmidt udtrykker stor tilfredshed med den nye kontrakt, og udtaler i en pressemeddelse. 

“Først og fremmest er jeg rigtig glad og stolt over at kunne skrive under på en forlængelse med SønderjyskE” siger han og tilføjer. “Jeg ser det som en enorm god mulighed for, at jeg kan udvikle mig som spiller og som person.”

Tobias understreger betydningen af at have et stærkt støtteapparat omkring sig, hvilket han ser som værende afgørende for hans udvikling.

“Jeg står i en rigtig stærk og god position, med to så rutinerede herrer som Jacob Bagersted og Morten Bjørnshauge, som virkelig har taget mig under vingerne, givet vejledning og hjulpet mig.”

Sportsmanager, Thomas Mogensen, udtrykker stor begejstring over forlængelsen af Tobias Gregers Schmidts kontrakt: 

“Vi er utroligt glade for at kunne forlænge med Tobias. Han er en talentfuld og dedikeret spiller, som har vist stor udvikling. At han er lokal, gør det endnu mere specielt, da det er vigtigt for både vores projekt og hele byen at have nogle af sine egne med i truppen."

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER