Mona Larsen

TTH tanker selvtillid før kampe mod Skive fH!

I sidste nedrykningspuljekamp, kunne TTH Holstebro tanke selvtillid, før de skal ud i play-off kampe mod Skive fH.

De 1.475 tilskuere der var mødt op i Gråkjær Arena søndag aften, fik en kamp med masser af tempo og masser af mål, da TTH og KIF Kolding mødte hinanden. Allerede i første halvleg, havde de to hold scoret 35 mål, og TTH gik til pause, med 19-16 føring.

Tempoet blev ikke sat ned i 2. halvleg, og det hurtige spil fortsatte. TTH havde komfortable føringer i løbet af kampen, hvilket især skyldtes kontramål.

TTH kunne efter en hæsblæsende kamp, trække sig sejrs rigt ud af opgøret. Men selvom TTH kunne tilføre sig to point, var det allerede før kampen sikkert, at de skulle ud i play-off kampe mod Skive fH – men sejren kunne bruges til at tanke op på selvtillidskontoen.

”Man kan sige, at vores play-off-kamp allerede startede i dag,” sagde Miha Zvizej til TTH’s hjemmeside. Han blev går som kampens spiller og fortsætter: ”Det var rigtig vigtigt for os, at komme fra denne kamp med et godt udtryk og tage nogle succesoplevelser med videre. Og det synes jeg, vi gjorde.” Den slovenske stregspiller og understreger, at det på ingen måde får TTH-spillerne til at tage let på den kommende opgave. Skive fH er en helt anden modstander, som kommer fyldt med selvtillid, og det ved TTH. Første kamp spilles d. 22.04.24.

Se målscorerne fra kampen mellem TTH Holstebro og KIF Kolding her.