Miklas Ravn Campbell

Skanderborg vinder vigtigt bundopgør

Skanderborg Håndbold tog på hjemmebane imod Tønder. Denne kamp endte 29-25 til hjemmeholdet.

Inden dagens kamp var det to hold på samme antal point. Skanderborg var dog inden dagens opgør havde den bedste målscorer. De to hold befinder sig begge i den noget kedelige ende af ligaen, og de havde inden dagens kamp kun to point ned til Randers, der ligger sidst i ligaen.

Sidstepladsen i 888 Ligaen giver direkte nedrykning til 1.divisionen. Derfor var det en meget vigtig kamp for begge hold, som med en sejr kunne få lidt ekstra luft ned til den frygtede 14.plads.

Det var en meget lige start på kampen, og man kunne mærke på det hold, at der var meget på spil i dagens kamp.

Efter godt et kvarters spil var det Tønder, som førte kampen. De førte undervejs 7-10. Men hjemmeholdet ville det anderledes, og der gik derfor ikke længe, før de havde hentet gæsterne igen. De to hold gik til pause med stillingen 11-12 til de undertippede fra Tønder.

Det første opgør mellem de to hold endte lige 24-24, og det begyndte så småt at ligne, at dagens kamp også skulle være det.

De fulgtes ad til der var spillet 40 minutter, så var det hjemmeholdets tur til at komme foran. Men modsat Tønder i 1.halvleg, så lykkedes det Skanderborg at fastholde føringen. Tønder formåede ikke at lave comebacket.

Skanderborg vandt kampen 29-25, og er nu to point foran Tønder, som de efter dagens resultat også er bedre end indbyrdes. De har 4 point ned til Randers HH på 14.pladsen. Tønder skal fortsat virkelig kæmpe for overlevelse. De har nemlig stadig kun to point ned til Randers, som de faktisk er dårligere end indbyrdes. Derfor er det vigtigt for dem, at holde Randers bag sig.