Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Nadia Offendal ude af dagens opgør med brækket tommelfinger

Playmakeren hos Odense Håndbold, Nadia Offendal, kommer ikke i spil i aftenens opgør mod Randers HK.


I fynboernes seneste kamp, i HTH GO Ligaen mod Viborg HK, fik Nadia Offendal et hårdt slag over sin ene tommelfinger. Hun spillede kampen færdig, men har fandt efterfølgende ud af, at fingeren var brækket.


“Det er så utroligt frustrende både for mig og for holdet. Det er surt at være ude med en finger, når jeg bare gerne vil spille, og det er frustrerende for holdet, fordi vi endeligt er i en situation, hvor tingene spiller”.


Den 23-årige bagspiller er ude i minimum et par uger.


Odense Håndbold spiller i aften deres ottende kamp i ligaen, når de på hjemmebane i Odense Idrætshal krydser klinger med Randers HK. Kampen spilles klokken 19.15.