Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Bjarke Christensen før CL-brag: Det bliver formentlig den største kamp i min karriere

Fra Skjern Håndbold:


Søndag aften byder på kvartfinale i Europas fornemmeste klubturnering på udebane mod HBC Nantes. Et opgør, som bliver karrierens hidtil største, siger Bjarke Christensen. 


Gåsehuden kribler ved tanken, og når man indtaster sætningen “kvartfinale i Champions League”, så er det nærmest ikke til at forstå.


For det var drømmetækning, da Bjarke Christensen og kompagni trådte i løbeskoene ved opstarten i august-måned med intervalløb rundt om løbebanen i Skjern.


De ulidelige løbetests i bagende sol bliver otte månder senere kompenseret med karrierens hidtil største kamp, når Skjern-spillerne søndag aften løber på banen i Nantes.


– Det bliver formentlig den største kamp i min karriere. At få lov til at spille en kvartfinale i Champions League – det bliver bare så enormt stort, indleder Bjarke Christensen.


Håndboldmedier og fans verden over var i ekstase, da vestjyderne sensationelt ekspederede ungarske Telekom Veszprém ud af turneringen i forrige runde.


Og vestjyderne – ja, de tror fuldt og fast på en ny kæmpe overraskelse.


– Vi skal møde et hold, som ligger og slår PSG og Montpellier i den hjemlige liga, og som tidligere i Champions Leauge har besejret både Barcelona og de forsvarende mestre fra Varder.


– Men selvom de på papiret er store favoritter, så har vi vist, at vi kan være med helt oppe. Vi vil komme med samme offensive mindset, som mod Veszprém og spille for at vinde. Vi skal ikke ned og minimere et nederlag på udebane. Vi går all-in på sejren, siger Bjarke Christensen, der har store roser til de medrejsende Skjern-fans, som tager turen til det sydfranske.


– Det må jeg bare tage hatten af for. Det viser nok en gang, hvor trofaste fans og sponsorer vi har. De er dedikerede, og det sætter vi utrolig stor pris på, siger venstrefløjen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER