Esben

Top-7: De bedst betalte håndboldspillere

I denne artikel ser vi nærmere på de 7 bedst betalte herre-håndboldspillere. Vi kan allerede nu afsløre, at der er tre danskere på listen.


Hvis du better, så kan du herinde få tips til spil akkumulatorer, men lad os komme i gang med top-7-listen. Det er mediet Totalsportek.com, som har delt disse estimeringer af spillernes lønninger. I lønningerne er der ikke taget højde for personlige sponsorater og lignende.


7. Lasse Andersson – FC Barcelona


Den første dansker på listen er Lasse Andersson, som spiller for den spanske storklub FC Barcelona.


Den 24-årige venstreback og playmaker har spillet i Barca siden 2016, hvor han skiftede fra KIF Kolding København. Han repræsenterer også det danske landshold.


Hans årsløn menes at ligge på 350.000 euro – igen er disse beregninger uden evt. personlige sponsoraftaler.


6. Niclas Ekberg – THW Kiel


Svenske Niclas Ekberg indtager sjettepladsen på listen. Den i dag 30-årige højrefløj, med en fortid i AG København, har siden 2012 spillet i tyske THW Kiel.


Han menes at tjene 400.000 euro årligt.


5. Cédric Sorhaindo – FC Barcelona


Franske Cédric Sorhaindo har spillet sig ind på femtepladsen, hvor FC Barcelonas nummer 10 årligt høster en hyre på 450.000 euro uden diverse individuelle sponsoraftaler.


34-årige Sorhaindo, der også spiller på det franske landshold, har repræsenteret Barca siden 2010. Han har også en fortid hos blandt andre Paris Saint-Germain.


4. Ferrán Solé – Fenix Toulouse


Den spanske landsholdsspiller, Ferrán Solé, ligger på fjerdepladsen. Den 26-årige højrefløj spiller til dagligt for franske Fenix Toulouse.


Hos franskmændene tjener Solé 500.000 euro om året.


3. Hans Lindberg – Füchse Berlin

Danske Hans Lindberg har sat sig på tredjepladsen med sin årlige hyre på 650.000 euro hos klubholdet Füchse Berlin.


Lindberg har spillet for tyskerne siden 2016, hvor han spiller højrefløjen ligesom han gør det på landsholdet.


Tidligere i karrieren har han også spillet for HSV Hamburg, Viborg HK, mens karrieren startede i Team Helsinge.


2. Nikola Karabatić – Paris Saint-Germain


Nikola Karabatić indtager andenpladsen på listen. Den franske landsholdsspiller slår til dagligt sine folder i PSG sammen med blandt andre Mikkel Hansen.


Han har spillet på det franske landshold siden 2002, mens han har repræsenteret PSG siden 2015, hvor han skiftede fra FC Barcelona.


Hans løn fra klubben skulle ligge på 900.000 euro om året.


1. Mikkel Hansen – Paris Saint-Germain


Mikkel Hansen snupper førstepladsen på listen. Med en årlig hyre, der anslås til at ligge på 1,5 millioner euro, så har Hansen altså fundet vej til toppen på listen.


31-årige Mikkel Hansen startede seniorkarrieren i Virum-Sorgenfri, hvorefter han skiftede til GOG Svendborg. I 2008 skiftede han til FC Barcelona, hvor han spillede til 2010, hvor AG København købte ham tilbage til Danmark. Her spillede han i to år, før han skiftede til PSG, som han altså har spillet for siden 2012.