Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Magnus Bramming fik første halvleg og drengedrømmen opfyldt i Danmarks nederlag

Trods det skuffende nederlag mod Island vil Magnus Bramming alligevel huske kampen som værende noget helt specielt i karrieren: Han fik hele første halvleg, scorede endda og sugede stemningen og jubelbrølet råt i hele det ene sekund, det varede.


Malmø, Malmø Arena (HBOLD.dk): Hvirvelvinden og kontramaskinen, Magnus Bramming, fik slutrundedebut i aftes og blev kastet direkte for slutrundeløverne i Danmarks åbningskamp mod Island.


TTH Holstebro-profilen vogtede venstre fløjen i de første 30 minutter og fik lov til at score et mål og ikke mindst nyde det enorme jubelbrøl, der kom fra de mange tusinde danske fans i Malmø Arena.


-Det er en stor drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg bliver kaster for løverne for første fløjt. Det var stort. Jeg havde været både spændt, nervøs og haft ondt i maven op til kampen. Men da vi først kom i gang, var det en håndboldkamp som alle andre, siger Magnus Bramming til HBOLD.dk og fortæller, at han sent vil glemme det mål, han fik banket i kassen.


-Da jeg scorede mit mål, kiggede jeg lige en ekstra gang op og lige tog et sekund og fik suget det til mig. Det er jo stort. Det er det, vi alle sammen løber og spiller håndbold for. Det var en stor oplevelse og noget jeg altid vil tage med mig, siger han med en tydelig stolthed i stemmen.


Men inde bag stoltheden og smilet gemmer sig også en enorm skuffelse – en skuffelse over at have tabt med bare et enkelt mål til de islandske krigere.


Synes du, resultatet var fair?


-Nej, det synes jeg ikke. Jeg synes, vi skulle have vundet med én eller minimum uafgjort. Vi havde perioder, hvor vi spillede rigtig, rigtig godt, hvor vi står godt i forsvaret, og får trykket dem i anden fasen. Det er de situationer, vi skulle have presset dem lidt mere på.


-Men så har vi også nogle situationer, hvor vi ikke lige er helt skarpe. Det er udslagsgivende. Island spiller en god kamp og især Aron Palmarsson, der kommer med et kæmpe tryk.


-Når han rammer det niveau, er han en af verdens bedste håndboldspillere. Dét får vi desværre ikke helt stoppet, slutter Bramming.


Danmark skal vinde kampen mandag aften mod Ungarn, ellers drømmen om medaljer brast … nærmest allerede inden EM-turneringen var gået i gang.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER