Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Martin Herlevsen

Magnus Landin skiftet ind i EM-truppen mod Rusland

Det danske spil ved EM har ikke ligefrem være opløftende, og landstræner Nikolaj Jacobsen har indtil flere gange påpeget, at manglen af Magnus Landin har haft store konsekvenser for det danske spil.


“Jeg savner Magnus vanvittigt meget. I kan også se, at der er nogle opstillinger, jeg ikke kan spille, fordi Magnus ikke er der,” sagde Nikolaj Jacobsen til TV2 sport efter kampen mod Ungarn


Derfor har Nikolaj Jacobsen også nu taget konsekvensen og skiftet Landin ind i sin EM-trup til fordel for Lasse Anderson frem mod den sidste gruppekamp i aften mod Rusland. Landin har siddet udenfor med en fodskade, som han pådrog sig under opvarmningsturneringen Golden League i starten af januar.


Dermed sidder Lasse Anderson, Lasse Svan og Jacob Holm alle over i aftenens sidste gruppespilskamp, der meget vel også kan blive Danmarks sidste ved EM. Danmark afhænger nemlig af en islandsk sejr over Ungarn, hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om at komme med over i mellemrunden. Men uanset hvad, så skal Danmark slå Rusland ellers er det farvel og tak for denne gang til det danske herrelandshold.


Man kan undre sig over, at en venstrefløj kan være så vital for det danske landshold, men det skyldes snarer Landins defensive kvaliteter end offensive. Magnus Landin er nemlig fortrinligt god til at dække bak, hvilket betyder meget for et dansk landshold, hvor bagspillere som Mikkel Hansen, Michael Damgaard og Morten Olsen ikke magter de defensive arbejdsopgaver, medmindre de bare skal stå en fløj.


Med indskiftningen af Magnus Landin, så er vi formentlig også færdige med at se Henrik Møllgaard agere vikar på venstrefløjen, hvilket også har været en blandet succes. Møllgaard klarede det over al forventning mod Island, hvor han scorede indtil flere mål fra fløjen, men mod Ungarn kunne man tydeligt se, at det trods alt er en noget uvant position for Aalborg-spilleren.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER