Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Mathias Gidsel skal til VM: Det hele er gået ret hurtigt

GOG-spilleren Mathias Gidsel skal efter en fornem sæson med Danmark til VM i Egypten, og det er noget af en ære for den unge spiller, der også roses af landstræneren.


Det er gået meget stærkt, siden 21-årige Mathias Gidsel i 2015 kom ind omkring ungdomsrækkerne i GOG. På kort tid har han taget de forskellige rækker med storm, og efter en fremragende sæson står Gidsel klart som en af de bedste spillere i den bedste mandlige række i Danmark.


Op til jul imponerede Mathias Gidsel videre med seks mål i udesejren over TMS Ringsted, og næste opgave bliver nu VM i Egypten med det danske landshold.


Noget af en tidlig mulighed for den unge spiller, der er begejstret over sin udvikling:


”Det har været en meget vild sæson. Det hele er gået ret hurtigt. Der er sket virkelig mange gode ting på kort tid. Jeg har spillet godt, men det er også fordi, holdet har spillet godt,” siger Mathias Gidsel til klubbens hjemmeside.


Nu gælder det så VM-aktion for Mathias Gidsel, der efter sin stærke sæson kom ind omkring landsholdet. Noget der var fuldt fortjent og naturligt, mener landstræner Nikolaj Jacobsen:


Jeg tog ham med, fordi jeg ville se ham an på holdet. Hvordan han falder ind i tingene, og ikke mindst fordi han har været en af ligaens bedste spillere indtil nu. Han gjorde det også rigtig fint, da han var med og passer godt ind i nogle af de ting, vi ligger og spiller,” melder Nikolaj Jacobsen overfor gog.dk.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER