Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Fra hygge i Holstebro til vild VM-debut: -Det er meget surrealistisk, siger Magnus Bramming

Han så egentlig frem til en friweekend med kæresten og datteren hjemme i Holstebro, men i stedet blev Magnus Bramming hastet af sted til Kairo og fik mandag aften en vild VM-debut.


Hvad der egentlig var normal hverdag hjemme hos TTH Holstebro-fløjen i slutningen af sidste uge, forvandlede sig til VM-debut i starten af denne uge.


Magnus Bramming trådte mandag aften ind på den største scene, fik VM-debut, løb solen sort og hakkede fem bolde i kassen i anden halvleg.


Hjemme i klubben gik den xx-årige venstre fløj og hyggede sig med at passe sin hurtige form, men lørdag formiddag fik han meldingen om, at han altså godt kunne se at komme på et fly mod Kairo, få lavet sit visum, taget PCR-test og i øvrigt lige få kysset kæresten og datteren på gensyn.


-Det hele er meget surrealistisk. Vi har trænet hjemme i Holstebro i halvanden uge, og jeg havde set lidt frem til en friweekend derhjemme med kæresten og min datter. Så blev det pludselig en meget hektisk weekend. Det er lidt surrealistisk, at det gik, som det gjorde, siger Magnus Bramming mandag aften på et digitalt pressemøde.


-Nu sidder jeg her og har spillet en landskamp til et VM. Det er meget specielt, og noget der måske ikke helt er gået op for mig endnu. Måske først når jeg lægger mig på puden, kan jeg tage det bedre ind.


-Adrenalinen kører stadig rundt. Det bliver rart at slappe af. Jeg har været spændt lige siden i fredags med hvornår, hvordan og hvorledes, uddyber han.


Læs også: AG hylder Magnus Brammings VM-debut: -Dejligt han bare løber igennem


Den hurtige landsholdsfløj har mere eller mindre været hele følelsesregistret igennem på ganske få dage.


Mandag aften var det lettelse og enorm stolthed, der fyldte hos Bramming.


-Jeg synes altid, det er stort at spille landskampe. I bund og grund er det bare håndbold. Jeg elsker bare at spille håndbold og synes, det er skidesjovt. Så er det ekstrasjovt, når man spiller med nogle af verdens bedste.


-Jeg nyder hvert minut, jeg får på banen og løber så stærkt, jeg kan, smiler han.


Efter at have modtaget de negative tests, der skulle til, så kunne Magnus Bramming mandag over middag endelig blive en del af den danske trup og boble.


Især fløjkollega Magnus Landin været en stor hjælp for den nyankomne fløjprofil:


-Det er nogle rigtig gode drenge på holdet. De har hjulpet mig enormt meget på den korte tid, jeg har været her. Især Magnus Landin har hjulpet mig med aftalerne omkring vores fløj.


-Jeg kunne godt huske nogle af tingene fra EM sidste år. Det er ikke, fordi os venstre fløje skal lave det helt vilde taktisk. Vi skal bare vide, hvornår vi skal bakke op og løbe, slutter han.


Situationen omkring Emil Jakobsen er stadig uklar. Han venter svar på sin test onsdag formiddag.


Og det er mildest talt en frustration, der er til at tage og føle på i den danske lejr, der hele tiden får forskellige meldinger om, hvornår GOG-fløjen er spilleklar:


-Du skal ikke spørge Morten Henriksen – han sprænger i luften, siger landstræneren om coronaprøve-kaos


Læs også: Læs også: Landstræneren ærgrer sig over Jacob Holms forstuvning: -Det ser ikke positivt ud


Danmark møder Qatar, Japan og Kroatien i mellemrunden, der starter torsdag.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER