Ditte Hansen

Aalborg-fløj med imponerende effektivitet i norsk sejr

Efter sejren over Ungarn lørdag var Norges håndboldherrer allerede kvalificeret til OL før søndagens opgør mod Tunesien. Tunesien havde tabt begge deres kvalifikationskampe og havde derfor ingen chance for at følge med Norge til sommerens OL i Paris.

I kampen imponerede særligt Aalborg Håndbolds Sebastian Barthold, som var ustoppelig fra fløjen. Allerede i første halvleg var venstrefløjen godt kørende med syv mål på lige så mange forsøg.

De norske håndboldherrer fortsatte med at øge føringen i anden halvleg, og ved at være disciplinerede helt til det sidste, endte opgøret med en suveræn sejr på 24-41.

Norges topscorer og banens bedste, Sebastian Barthold, sluttede med hele elleve mål, og formåede ganske imponerende at spille kampen uden at misse et enkelt skud.