Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Danmark knuser rumænere; - Vi finder det spil, som vi har vist de sidste mange slutrunder

Kvindelandsholdet sikrede sig tirsdag aften max point med videre til mellemrunden ved VM.

I Jyske Bank Boxen tørnede Jesper Jensens tropper sammen med Rumænien, da de to hold stod ansigt til ansigt om førstepladsen i gruppe E.

I det midtjyske var de danske værter leverede danskerne en regulær magtdemonstration og var ved pausen allerede foran med 11 overskydende mål (21-10!).

I 2. halvleg fortsatte danskerne de gode takter og i ren opvisningsstil vandt Danmark opgøret med hele 39-23.

Se kampen i tal herunder:

Danmark: Kristina Jørgensen 10, Trine Østergaard 5, Emma Friis 4, Anne Mette Hansen 4, Rikke Iversen 3, Mie Enggrob Højlund 3, Louise Burgaard 2, Helena Elver 2, Julie Scaglione 2, Andrea Aagot 2, Kathrine Heindahl 1, Line Haugsted 1.

Rumænien: Maria Diana 5, Lorena-Gabriela Ostase 3, Sonia-Mariana Seraficeanu 3, Crina-Elena Pintea 3, Alexandra-Diana Badea 2, Eliza-Iulia Buceschi 2, Alexandra Dindiligan 2, Andreea- Cristina Popa 2, Alicia-Maria Gogirla 1.

En meget tilfreds Kathrine Heindahl sagde følgende til DR 1 efter opgøret:

”Det er bare fedt, at vi finder det spil, som jeg synes vi har vist de sidste mange slutrunder og det føler jeg for alvor sidder der i dag – fedt at sætte sig så tidligt på kampen. Vi spiller en ekstremt flot 1. halvleg, hvor de har sindssygt svært ved at komme til noget. Vi bliver ved med at pumpe dem for kræfter. 
Vi spiller med stor attitude – vi har snakket om, at vi skal ind og fylde Boxen, lige så meget på gulvet, som alle de tilskuere der kom og hepper på os”

Med sejren tager Danmark fire point med i mellemrunden og holdets første kamp der er allerede på torsdag, hvor Japan venter.
 

Live - Sportsnyheder