Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Estavana Polman scorer tocifret i hollandsk etmålssejr over Sverige

Den hollandske stjerne viser topniveauet inden sommerens OL.

Sveriges OL-forberedelser blev udfordret i fredagens testkamp mod Holland. Trods en pauseføring på 17-15, endte svenskerne med at tabe 29-30 foran 4.161 tilskuere i Scandinavium.

Linn Blohm viste fin form med syv mål, men det var den tidligere Esbjerg-stjerne Estavana Polman, der stjal showet med hele 10 mål for Holland og derfor var afgørende for den smalle sejr.

Efter en lovende svensk start og føring på 20-18 i det 39. minut blev det mere vanskeligt for de blågule at bryde igennem den stærke hollandske defensiv og få bolden forbi Odense-målmanden Yara Ten Holte.

Dette resulterede i at Holland tog føringen 25-24 og få minutter senere udbyggede til 27-24.

Selvom Emma Lindqvist fra Ikast Håndbold reducerede til 29-30 med 37 sekunder tilbage, lykkedes det ikke for Sverige at udligne.