Nico Gam

Håndboldekspert: Han har været med til at definere den her sport

Ifølge Lars Krogh Jeppesen har Mikkel Hansen defineret håndboldsporten

Igennem en årrække har Mikkel Hansen været en magtfaktor i dansk og international herrehåndbold, men til sommer er det slut. På dagens pressemøde afslørede den danske stjerne, at han sætter skoene på hylden efter sæsonen. Siden Mikkel Hansens indtog på det danske herrelandshold har man høstet flere medaljer og titler end nogensinde, og derfor har han også haft en stor indflydelse på det danske landshold.

Håndboldekspert på DR, Lars Krogh Jeppesen, mener da også Mikkel Hansen er den største nogensinde i dansk håndbold. 

"Der er jo ikke nogen tvivl om, at Mikkel Hansen er den allerstørste, det danske landshold nogensinde har haft. Når man lige tænker tilbage på, hvor meget han har leveret, og hvor vigtig han har været for det danske landshold. Ingen når Mikkel Hansen til sokkeholderne. Han har været med til at definere den her sport, og sammen med Karabatic er han den største i håndboldens historie", siger Lars Krogh Jeppesen til DR.

Om Mikkel Hansen bliver udtaget til de olympiske lege i Paris er fortsat uvist, men det ville være en smuk afsked med verdensstjernen i sin tidligere hjemby, hvor han i 10 år spillede for PSG. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER