Nicoline Holden

Helle Thomsen uddyber detaljer efter sejr

CSM Bucuresti spillede i går imod Targu Jiu K i den rumænske liga og det blev til en sejr til CSM Bucuresti og Helle Thomsen.

Helle Thomsens mandskab mødte onsdag aften Targu Jiu K, og det blev til en tre måls sejr.

De vandt kampen 25-28. I et interview efter kampen fortæller Helle Thomsen, at de spillede en rigtig godt kamp, hvor der skulle kæmpes 100% i begge ender.

I anden halvleg misser de mange af de chancer, de får, og det bliver dyrt for dem. De vinder kun anden halvleg med et mål og dermed forbliver kampen tæt igennem hele kampen.

Helle Thomsen forklarer også, at de er bagud i forhold til de øvrige hold, da de har fået mange nye spillere og ikke har haft nogen venskabskampe, hvilket har været en udfordring. Derfor tager de alle de positive elementer fra kampene med sig videre.

Helle Thomsen roser atmosfæren i hallen. Der var en rigtig god stemning, som ofte ses ved kampene i den rumænske liga.

Se hele interviewet med Helle Thomsen herunder.