Michael Ehrhorn

Ikast erkender: Vi kunne ikke afvise det beløb GOG kom med

Kasper Christensen skal til GOG, og dermed mister Ikast sin succestræner efter sæsonen. Det er et følelsesladet men fornuftigt farvel, det melder Ikast i en pressemeddelelse.

Denne sæson bliver den fjerde og sidste for Kasper Christensen som cheftræner for Ikast Håndbolds ligakvinder. Fynske GOG har ønsket at indgå en aftale med Kasper Christensen om, at han overtager ansvaret for klubbens herrehold til sommer. Dette har Kasper Christensen udvist interesse for, hvis Ikast og GOG kunne enes om et frikøb fra den aftale Kasper Christensen har med Ikast Håndbold til udløb i sommeren 2026.

”GOG har tilbudt Ikast Håndbold et beløb, som vi som ansvarlig klub ganske enkelt ikke kunne sige nej til, og vi taler om en for dansk håndbold historisk størrelsesorden,” vurderer Ikast Håndbolds direktør Daniel Grønhøj i en kommentar til den kommende sommers overgang.

”Vi har været glade ved samarbejdet med Kasper Christensen, og de resultater han har opnået indtil nu, og vi håber, at de bliver krydret med yderligere gode resultater inden vore veje skilles efter indeværende sæson”, siger Daniel Grønhøj og tilføjer:

”Fra ledelsesside ønskede vi ikke at fastholde Kasper Christensen, hvis han gerne ville tilbage til herrehåndbold, og vi har nu god tid til at finde en fuldgod erstatning,” siger Daniel Grønhøj.

”Alting har som bekendt en ende, og vi er fra Ikast Håndbolds side glade ved, at vi skilles med Kasper i freds tid og mens resultaterne står i zenit,” siger formanden for Ikast Håndbold, Lars Gantzel Pedersen.

”Kasper har været en vigtig brik i vores stærke organisations-setup, men han er kun et ud af flere centrale tandhjul, som nu skal erstattes med et nyt, som passer lige så godt ind i helheden,” lyder det fra formanden.

Kasper Christensen har været glad for tiden i Ikast Håndbold, som også har været med til at udvikle ham markant som træner, hvor spillerne har haft stor betydning for ham.

“Jeg er og har været utrolig glad for min tid i Ikast Håndbold. Det har været de bedste år i min karriere, og det er en fornøjelse hver dag at være omgivet af så mange gode mennesker i og omkring klubben. Særligt har spillerne haft en stor betydning for min udvikling som træner.

Live - Sportsnyheder